justynka - komentarze |
Witam ... A to kolejny wierszyk:) Nadzieja ma skrzydła, przysiada w duszy i ¶piewa pie¶ń bez słów, która nigdy nie wstaje, a jej najsłodsze dĽwięki słychac nawet podczas wichury |
|
Tak napisali inni: |
25.11.2004 :: 15:16 :: 82.160.29.12 Monika!! Ciolka nie swieuj z tymi wierszykami bo ci sie mozg wylansuje!!!!:*pamietaj ze kocham cie nad zycie i ajk cos zrobilam ze cierpialas przezemnie to przperaszam !!!kocham cie male![]() nka:*:*:*:*:*:* |
25.11.2004 :: 05:26 :: eh30.internetdsl.tpnet.pl Kordello To ja Ci wkleje tutaj wierszyk fajny.. autorstwa Kiliany..Czym jest dla Ciebie smutek ? Moze tylko chwila zalu ? Dla mnie smutek to.. To cierpienie i bol od ktorego ciezko uciec Dla mnie smutek to budzenie sie ze lzami w oczach To zaplakane serce To kazdy dzien bez slonca Smutek to... To moje przeznaczenie... A gdy i Ciebie dopadnie Pomysl ze inni tez cierpia I placza tak jak Ty, I choc juz nadziei w sercu brak Zawsze jest jakas iskierka Ktorej mozesz powierzyc swoje mysli.. Mow co czujesz, Czuj co mowisz, I nie zapomnij! Zycie jest tylko jedno! I choc cierpisz Przezyj je jak najlepiej Zanim bedzie za pozno... |
Talk.pl :: Wróć |